Disclaimer

Deze disclaimer heeft tot doel helderheid en transparantie te bieden met betrekking tot het gebruik van deze website:

  1. Nauwkeurigheid van informatie: We streven ernaar om de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de informatie op deze website te waarborgen. Echter, we kunnen niet garanderen dat alle inhoud volledig vrij is van fouten, actueel is of volledig is. De informatie, productbeschrijvingen en prijzen zijn onderhevig aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving.
  2. Afbeeldingen: De gebruikte afbeeldingen in deze website zijn ter illustratie en weerspiegelen mogelijk niet altijd de werkelijke resultaten. Raadpleeg de productbeschrijvingen en eventuele offerte voor nauwkeurige informatie.
  3. Externe links: Onze website kan links bevatten naar externe websites, die voor uw gemak worden verstrekt. Wij onderschrijven of nemen geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, beleidsregels of praktijken van deze externe websites. Gebruikers dienen de algemene voorwaarden van die websites te bekijken.
  4. Intellectueel eigendom: Alle inhoud, inclusief tekst, afbeeldingen, logo’s, cursusmateriaal en handelsmerken op deze website, zijn beschermd door intellectuele eigendomswetten. Elk gebruik of reproductie van onze inhoud zonder uitdrukkelijke toestemming is verboden.
  5. Gebruikersgedrag: Van gebruikers wordt verwacht dat zij de website en bijbehorende informatie op een wettige en respectvolle manier gebruiken. Elke vorm van misbruik, kwaadwilligheid of ongeautoriseerd gebruik van onze informatie of diensten kan leiden tot beëindiging van de overeenkomst of juridische stappen.
  6. Wijzigingen in de disclaimer: Wij behouden ons het recht voor om deze disclaimer op elk moment bij te werken of te wijzigen. Gebruikers worden aangemoedigd om deze pagina regelmatig te raadplegen om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Door gebruik te maken van onze website stemt u in met de naleving van de in deze disclaimer uiteengezette voorwaarden en bepalingen. Als u vragen of zorgen heeft, neem dan contact met ons op voor verdere verduidelijking.

Laatst bijgewerkt: 10 november 2023

Scroll naar boven